Hoe wij werken

SNEL & BETROUWBAAR

  1. Gratis Beoordeling: Begin met het invullen van ons eenvoudige online formulier of bel ons. Geef wat basisinformatie over uw auto, zoals merk, model, bouwjaar en algemene staat.

  2. Direct Aanbod: Binnen korte tijd ontvangt u van ons een vrijblijvend aanbod voor uw auto. Wij baseren ons aanbod op marktonderzoek en expertise, zodat u een eerlijke prijs krijgt.

  3. Snelle Afhandeling: Gaat u akkoord met ons aanbod? Geweldig! We plannen direct een afspraak voor de afhandeling. Ons team staat klaar om het proces soepel en efficiënt te laten verlopen.

  4. Directe Betaling: Na de inspectie en goedkeuring van uw auto, ontvangt u direct de betaling. Geen gedoe met wachten op bankoverschrijvingen – het geld is meteen van u.

  5. Gratis Ophaalservice: Geen zorgen over het transport van uw auto. Wij bieden een gratis ophaalservice, zodat u uw auto niet eens hoeft te verplaatsen.

1. Auto aanmelden

Vul uw kenteken in, voeg eventueel foto’s toe en verstuur uw aanbod vrijblijvend naar ons op.

2. Bod ontvangen

Binnen 24 uur ontvangt u van ons het beste bod bod op uw auto in uw mailbox.

3. Vrijblijvend langskomen

Wij ontvangen u uiteraard graag in Nijkerk met uw kenteken- en legitimatie bewijs. Volledig vrijblijvend en zonder afspraak!

4. Directe uitbetaling

Bent u akkoord? Dan kunnen wij u uitbetalen per bankoverschrijving of contant. U bepaalt!

Binnen 24 uur het beste bod in uw mailbox

Kom op de koffie

Bezoek ons gerust voor een kosteloze taxatie en een heerlijk vers kopje koffie. In tegenstelling tot veilingsites, nemen wij uw auto direct van u over.