Auto Export 24x7

auto export 24x7Is uw auto niet meer rendabel om APK te laten keuren of zelfs al APK afgekeurd? Is er binnen Nederland geen serieuze interesse van particuliere kopers voor uw auto? Meld uw auto dan aan voor auto export. Uw schade auto of auto met de nodige kilometers op de teller kan voor de auto export nog erg interessant zijn.
Auto Inkoop 24x7 is gespecialiseerd in de administratieve dienstverlening van exportdocumentatie ter ondersteuning van het transport van voertuigen naar het buitenland.

Alle zaken kunnen via ons geregeld worden. Wij zorgen er voor dat uw auto wordt uitgeschreven in het Nederlandse kentekenregister,en dat uw een RDW vrijwaring krijgt. Deze dienst bieden wij aan voor zowel particulieren als bedrijven. Lees meer met link naar bestaande pagina of is deze pagina in plaats van de andere?

Auto Inkoop 24x7 verzorgt voor u ter plaatse de benodigde export documenten en export diensten zoals o.a.:

UITVOERVERKLARING / UITVOERKENTEKEN

Het voertuig dat u koopt/verkoopt wordt aangemeld voor export in het Nederlands kentekenregister van de RDW. U ontvangt een vrijwaringsbewijs, een RDW-uitvoerverklaring en uitvoerkenteken. De delen van het Nederlandse kentekenbewijs worden voorzien van een uitvoerstempel. In combinatie met een Groene Kaart (verzekering) een uitvoerkenteken, is het mogelijk om het voertuig over de weg naar het land van bestemming te brengen. Of naar de haven waar deze verscheept kan worden naar het land van bestemming

UITVOER KENTEKENPLATEN

Wanneer het voertuig gebruik gaat maken van de openbare weg, heeft u een uitvoerkenteken nummer nodig. Bij de aanmelding voor export worden de Nederlandse kentekenplaten namelijk vernietigd. Een uitvoerkentekenplaat bestaat uit zwarte letters en cijfers op een witte ondergrond. Een uitvoerkenteken kan alleen worden verstrekt als het voertuig nog een geldige APK-keuring heeft.

GROENEKAART VERZEKERING

Wanneer men rijdend met het voertuig naar het land van bestemming gaat, is een internationaal verzekeringsbewijs (groene kaart) noodzakelijk. De speciale exportverzekering is een groene kaart met een geldigheid van vijftien dagen. Een groene kaart heeft alleen een WA-dekking. (schade aan derden). Om uw auto op een goede manier te exporteren, moet u een aantal stappen doorlopen. U neemt mee: uw volledige meest recente kentekenbewijs Deel I (IA).

RDW erkend

Contact

AUTO INKOOP 24x7Heeft U een vraag over onze diensten & services:

info@autoinkoop247.nl

Onze Hotline is 24 uur bereikbaar:
(06) 11 11 17 10

  • Ambachtsstraat 18
  • 3861 RH Nijkerk